Diamant Bio Cukier trzcinowy 250 g

Diamant Bio Cukier trzcinowy 250 g

Saszetka 250 g
  10,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Diamant cukier trzcinowy Bio ma szerokie zastosowanie w nowoczesnej kuchni. Jest doskonały do gotowania i pieczenia, słodzenia potraw oraz napojów. Ma delikatny karmelowy smak oraz jasnobrązowe zabarwienie.

Pozyskiwany jest z trzciny cukrowej uprawianej, przetwarzanej oraz kontrolowanej zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Nierafinowany cukier trzcinowy z uprawy ekologicznej
Cechy 100% z natury
Rozmiar opakowania 250g

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1700.000 / 400.000
Tłuszcze 0.0
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.0
Węglowodany 100.0 g
  • w tym cukry 97.0 g
Białko 0.0
Sól 0.0

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Adres zwrotny Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki: +48 61 8665061
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
www.diamant.pl
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Preferencje dietetyczne Organiczne
Pozostałe informacje Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07 Rolnictwo spoza UE
`
Ładuję...
Ładuję...