Valbon Camembert klasyczny 180 g
Nasze sery wytwarzane są od 100 lat w sercu Francji, począwszy od rzemieślniczej manufaktury założonej w 1922 roku przez Henri Hutina mistrza sera z Lacroix-sur-Meuse, do nowoczesnej kontynuującej tradycje wytwórni serów pleśniowych. Sprawdzona klasyczna francuska receptura to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak prawdziwego pleśniowego sera.
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22.00 g
- w tym cukry 1.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Okrężna 2
64-530 Kaźmierz
ul. Okrężna 2
64-530 Kaźmierz