Cykoria Cukier puder 250 g
dla Twoich super wypieków
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
- w tym cukry 100.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.com.pl
www.cykoria.com.pl
Składniki: 5 łyżek mleka, 15 dag (3/4 szklanki) cukru pudru, 4-5 kropli dowolnego aromatu do ciast naszej produkcji
Wykonanie: Cukier puder wymieszać z mlekiem aż do całkowitego rozpuszczenia się cukru. Pod koniec mieszania dodać aromat. Gęstość lukru można regulować dodając cukru pudru i/lub mleka.