Cukier Królewski Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g

Cukier Królewski Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g

Torebka papierowa 500 g
  8,79 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Cukier trzcinowy doskonały do:
- słodzenia kawy
- świetny do wypieków
- idealny jako składnik egzotycznych drinków
Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukier trzcinowy
O marce Cukier Królewski jest marką znaną od ponad 15 lat na polskim rynku, która gwarantuje produkty najwyższej jakości. W szerokiej ofercie marki Cukier Królewski znajdują się innowacyjne na polskim rynku produkty, jak cukier puder w młynku, cukier drobny biały i trzcinowy w kartonie z zakrętką, czy też cukier puder w foliowym opakowaniu z okienkiem. W latach 2010, 2012, 2013 i 2015 konsumenci uznali markę Cukier Królewski za najbardziej rozpoznawalną w swojej kategorii i wyróżnili Złotym Laurem Konsumenta oraz tytułem Lidera Dekady (2004-2014).
Rozmiar opakowania 500g℮

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1683.000 / 396.000
Tłuszcze 0.0
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.0
Węglowodany 99.0 g
  • w tym cukry 99.0 g
Białko 0.0
Sól 0.0

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Südzucker Polska S.A.
ul. Muchoborska 6
54-424 Wrocław
Adres zwrotny Südzucker Polska S.A.
ul. Muchoborska 6
54-424 Wrocław

Biuro Handlowe w Krakowie
tel. 12/ 261 80 00
sekretariat.krakow@suedzucker.pl
www.cukier-krolewski.pl
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu.
Przepis Przepis na: pyszną Lemoniadę

Składniki:
- 3 cytryny
- kilka plasterków pomarańczy
- 100 g cukru trzcinowego
- 1 litr niegazowanej wody mineralnej
- 100 mi wrzątku
- mięta do dekoracji

Przygotowanie:
Owoce sparzyć, wycisnąć sok z dwóch cytryn, trzecią pokroić w plasterki. Cukier rozpuścić w 100 ml wrzątku, ostudzić, połączyć z sokiem z cytryn i wodą. Dodać plasterki cytryny, pomarańczy i udekorować miętą.
Smacznego!

Słodkich inspiracji i przepisów szukaj na naszym profilu Facebook Życie Jest Słodkie
`
Ładuję...
Ładuję...