Appetita Domowe Sekrety Amoniak 30 g
Torebka 30 g
Opis produktu
Domowe sposoby na...
... piękne odbicie w lustrze
Aby cieszyć się pięknym odbiciem w lustrze, wystarczy umyć je wodą z amoniakiem, wypolerować a lustro zachwyci czystością.
... piękne odbicie w lustrze
Aby cieszyć się pięknym odbiciem w lustrze, wystarczy umyć je wodą z amoniakiem, wypolerować a lustro zachwyci czystością.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Amoniak
Rozmiar opakowania
30g
Składniki
wodorowęglan amonu
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Informacja o alergenach
Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Soja - Może zawierać
Adres producenta
Colian sp. z o.o.
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
Adres zwrotny
Colian sp. z o.o.
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
www.domowesekrety.pl
www.colian.pl
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
www.domowesekrety.pl
www.colian.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Przepis
Amoniaczki
Przygotuj:
- 500 g mąki
- 100 g margaryny
- 150 g cukru
- pół szklanki mleka
- 2 jajka
- sól
- cukier puder do posypania
Produkty Domowe Sekrety:
- 1 łyżeczka amoniaku
- opakowanie cukru waniliowego
Sposób przygotowania
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, odrobinę soli, cukru waniliowego, amoniak rozpuszczony w ciepłym mleku i mąkę. Wyrobić ciasto i włożyć do lodówki na godzinę. Następnie schłodzone ciasto rozwałkować na grubość ok. 5 mm i wykroić foremkami ciasteczka. Ułożyć je na posmarowanej tłuszczem blasze i piec na jasnozłoty kolor w temp. ok. 200°C. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Apetyczne przepisy www.domowesekrety.pl
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl Przygotuj:
- 500 g mąki
- 100 g margaryny
- 150 g cukru
- pół szklanki mleka
- 2 jajka
- sól
- cukier puder do posypania
Produkty Domowe Sekrety:
- 1 łyżeczka amoniaku
- opakowanie cukru waniliowego
Sposób przygotowania
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, odrobinę soli, cukru waniliowego, amoniak rozpuszczony w ciepłym mleku i mąkę. Wyrobić ciasto i włożyć do lodówki na godzinę. Następnie schłodzone ciasto rozwałkować na grubość ok. 5 mm i wykroić foremkami ciasteczka. Ułożyć je na posmarowanej tłuszczem blasze i piec na jasnozłoty kolor w temp. ok. 200°C. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Apetyczne przepisy www.domowesekrety.pl