Składniki
filety z MAKRELI 60 % (Scomber scombrus (MAC) lub Scomber japonicus (MAS), złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27 lub środkowo-wschodni Atlantyk FAO 34 lub Ocean Spokojny FAO 61, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne kotwiczone, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne kotwiczone, (GNS) lub okrężnice (PS)) ***, sos barbecue (40 %) - koncentrat pomidorowy (32 %), woda, cukier, ocet spirytusowy, powidła węgierkowe (śliwki węgierki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), sól, cebula suszona, papryka ostra, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ziarna jałowca, aromat dymu wędzarniczego, *** nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze partii po literze P
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera, Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy - Zawiera
Oświadczenia żywieniowe
produkt zawiera omega 3