Składniki
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, MLEKO pełne w proszku, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), ORZECHY LASKOWE (3,8%), MIGDAŁY (3,4%), pełnotłuste MLEKO w proszku, odtłuszczone MLEKO w proszku, laktoza (z MLEKA), maślanka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, dekstroza, kakao niskotłuszczowe, fruktoza, emulgator: lecytyny (SOJA), syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, kawa, aromaty, sól, Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.