Polędwica z indykiem
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.9 g
- w tym cukry <0.5 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
P.P.H. Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska-Chrząszcz
ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B/233
60-751 Poznań
Zakład produkcyjny:
Słupia Kapitulna 86
63-900 Rawicz
Dla:
SCA PR Polska Sp. z o.o.
ul. św. Mikołaja 5
Swadzim
62-080 Tarnowo Podgórne
ul. św. Mikołaja 5
Swadzim
62-080 Tarnowo Podgórne
www.intermarche.pl
Przechowywać w temp. od 2°C do 8°C.