
Alpro Produkt sojowy jagoda 150 g
Źródło białka oraz wapnia i witamin B2, B12, D2
100 % roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku jagodowym powstaje w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Produkt jest bogaty w wysokiej jakości białko roślinne oraz stanowi źródło wapnia i witamin: D2, B12, B2. Nie zawiera glutenu ani laktozy, może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego. To świetna, w 100 % roślinna alternatywa dla klasycznego jogurtu.
Źródło białka oraz wapnia i witamin B2, B12, D
100% roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.40 g
- w tym cukry 7.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
801 331 133
info.polska@alpro.com
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
801 331 133
info.polska@alpro.com