Łaciata Śmietana 18 % 330 g

Łaciata Śmietana 18 % 330 g

Kubek 330 g
  4,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Śmietana.
Cechy tylko 2 składniki
do zup i sosów
100 % naturalna, polska, gęsta
polskie z natury
Rozmiar opakowania 330g
Kraj pochodzenia Polska
Składniki ŚMIETANKA, żywe kultury bakterii mlekowych, Zawartość tłuszczu 18 %
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Zalecenia dla alergików Mleko - Zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 780.00 kJ / 189.00 kcal
Tłuszcze 18.00 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12.00 g
Węglowodany 4.00 g
  • w tym cukry 4.00 g
Białko 2.70 g
Sól 0.10 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Dodatkowe informacje żywieniowe Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Adres producenta Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Przechowywanie Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku lub na górnej krawędzi kubka. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Przygotowanie i stosowanie Wymieszać przed użyciem.

Śmietanę przed dodaniem do gorących potraw zaleca się zahartować:
1. Do naczynia ze śmietaną powoli dodaj kilka łyżek gorącej potrawy i energicznie zamieszaj.
2. Zahartowaną śmietanę przelej do garnka.
Trwałość po otwarciu 48 Godziny
Rodzaj materiału opakowania 5 - PP
Kraj pochodzenia Polska
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...