Kotányi Sos sałatkowy grecki 20 g
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
- w tym cukry 62.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
A-2120 Wolkersdorf,
PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
2 łyżki octu balsamicznego,
4 łyżki oliwy z oliwek,
4 łyżki wody,
2 łyżeczki şosu greckiego Kotányi,
1 opakowanie fety,
1 ogórek,
1 żółta papryka,
10 sztuk pomidorków koktajlowych,
1/2 czerwonej cebuli,
25 g rukoli,
10 oliwek
Przygotowanie:
1. Wymieszaj sos sałatkowy grecki Kotányi z octem, olejem i wodą, odstaw na 5 minut.
2. Fetę, ogórka i paprykę pokrój w kostkę. Pomidory przekrój na pół, cebulę obierz i przekrój na pół, następnie w paski.
3. Przed podaniem wymieszaj wszystkie składniki z przygotowanym dressingiem.