Kotányi Sos sałatkowy grecki 20 g

Kotányi Sos sałatkowy grecki 20 g

Saszetka 20 g
  1,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sos sałatkowy grecki, mieszanka przyprawowa.
Cechy duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Liczba użyć 6 Porcje
Ilość porcji/użyć Opakowanie na 6 porcji
Rozmiar opakowania 20g℮
Składniki dekstroza, cukier, sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu), cebula, skrobia kukurydziana, czosnek, pietruszka, bazylia, olej rzepakowy, kurkuma, korzeń lubczyku, szczypiorek, koperek
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Barwniki - Nie zawiera, Wzmacniacze smaku - Nie zawiera, konserwanty - Nie zawiera
Informacja o alergenach Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Sezam - Może zawierać, Soja - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1376.00 kJ / 325.00 kcal
Tłuszcze 1.30 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
Węglowodany 74.00 g
  • w tym cukry 62.00 g
Białko 2.70 g
Sól 16.60 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf,
PF 66,
Austria

dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu.
Przepis Na 2 porcje:
2 łyżki octu balsamicznego,
4 łyżki oliwy z oliwek,
4 łyżki wody,
2 łyżeczki şosu greckiego Kotányi,
1 opakowanie fety,
1 ogórek,
1 żółta papryka,
10 sztuk pomidorków koktajlowych,
1/2 czerwonej cebuli,
25 g rukoli,
10 oliwek

Przygotowanie:
1. Wymieszaj sos sałatkowy grecki Kotányi z octem, olejem i wodą, odstaw na 5 minut.
2. Fetę, ogórka i paprykę pokrój w kostkę. Pomidory przekrój na pół, cebulę obierz i przekrój na pół, następnie w paski.
3. Przed podaniem wymieszaj wszystkie składniki z przygotowanym dressingiem.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...