Inka Barista Napój migdałowy z wapniem i witaminami 1 l
Doskonała roślinna alternatywa mleka, która wzbogaci smak ulubionej kawy.
bez dodatku cukru
źródło wapnia i witamin D, B2, B12
odpowiedni dla wegan
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
- w tym cukry 0 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
inka.pl
facebook.com/inkapl
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
inka.pl
facebook.com/inkapl
Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
Wstrząśnij przed użyciem
Kawa wiśniowo - orzechowa
Przygotowujemy podwójne espresso. Na dno kubka dodać 2 łyżeczki gładkiego masła orzechowego i 2 łyżeczki musu wiśniowego i wymieszać. Dodać 200 ml spienionego napoju migdałowe Barista. Wierzch udekorować odrobiną czekolady