inka Napój migdałowy z wapniem 1 l
Roślinna alternatywa mleka dla tych, którzy wiedzą, że tajemnica udanej zmiany nawyków żywieniowych tkwi w przyjemności smaku
Spróbuj!
do kultowej kawy INKA
do shake'ów
do deserów
bez dodatku cukru
źródło wapnia
vegan - odpowiedni dla wegan
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
- w tym cukry 0 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
www.inka.pl
facebook.com/inkapl
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
www.inka.pl
facebook.com/inkapl
Przepis:
200 ml migdałowego podgrzewamy z 4 łyżkami nasion chia przez 2-3 min, w trakcie dodajemy 2 łyżeczki kawy inki i 3 łyżki miodu, odstawiamy i czekamy, aż chia spęcznieje, na dno słoiczków wykładamy konfiturę owocową, a na nią ostudzony deser, dekorujemy owocami.