Tao Tao Papier ryżowy 300 g

Tao Tao Papier ryżowy 300 g

Pudełko 300 g
  13,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Papier ryżowy.
O marce Tao Tao - Harmonia Smaków
Cechy bezglutenowy
Liczba użyć 38-40 sztuk/sztuki
Ilość porcji/użyć Opakowanie 300 g zawiera 38-40 płatków papieru ryżowego.
Rozmiar opakowania 300g
Kraj pochodzenia Wietnam
Składniki mąka ryżowa (99,5%), sól
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten - Nie zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1400.000 / 332.000
Tłuszcze 0.5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.0
Węglowodany 66.5 g
  • w tym cukry 1.2 g
Białko 6.5 g
Sól 3.2 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Wyprodukowano wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
fax (+48 58) 692 90 01
www.tan-viet.com.pl
facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow
Adres zwrotny TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
fax (+48 58) 692 90 01
www.tan-viet.com.pl
facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow
Przechowywanie Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Preferencje dietetyczne Nietolerancja glutenu
Przygotowanie i stosowanie Doskonały do sajgonek, pierożków i przekąsek.
Przepis Wypróbuj oryginalne płatki papieru ryżowego do przyrządzania tradycyjnej wietnamskiej potrawy „Nem-Sajgonki".

Smażone sajgonki
Nadzienie na 8-10 sajgonek

1. 5 grzybów Mun Tao Tao moczyć w gorącej wodzie. Po 20 minutach odcedzić, odkroić nóżki i pokroić kapelusze w paski.
2. 50 g makaronu chińskiego Tao Tao wrzucić do wrzątku i zostawić pod przykryciem. Po 3 minutach odcedzić, pokroić na paski o długości około 5 cm.
3. Drobno pokroić średnią marchew, cebulę i 3 liście kapusty pekińskiej. Wymieszać i dodać 200 g mielonego mięsa, jajko, 10 kiełków fasoli mung Tao Tao, 2 łyżki sosu sojowego.
4. Wszystko wymieszać i przyprawić pieprzem.

Sposób przyrządzania
1. Pojedynczy placek zanurzyć na 2 sekundy w letniej wodzie i położyć na deskę aż zmięknie.
2. Na placek nałożyć 1 łyżkę stołową nadzienia i zawinąć w sposób pokazany na obrazkach na opakowaniu.
3. Sajgonki smażyć na rozgrzanym, głębokim oleju do osiągnięcia złotobrązowego koloru.

Sposób zawijania:
1. Połóż nadzienie na placek.
2. Przykryj nadzienie i zagnij rogi.
3. Zawin sajgonkę.
Kraj pochodzenia Wietnam
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...