Kotányi Skórka cytrynowa krojona 16 g

Kotányi Skórka cytrynowa krojona 16 g

Torebka 16 g
  2,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Skórka cytrynowa zawiera olejek eteryczny o intensywnym aromacie, dzięki czemu doskonale nadaje się do różnego rodzaju wypieków. Skórka cytrynowa Kotányi nada Państwu potrawom nutkę świeżości.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Skórka cytrynowa krojona
O marce Kotányi Jakość Premium
Jakość poparta doświadczeniem.
Tradycja od 1881 roku.

Wszystko zaczęło się w 1881 r. od Janosa Kotányi i papryki. Wkrótce dołączyły inne drogocenne przyprawy i zioła z całego świata. Dziś, tak samo jak przed laty, są naszą największą pasją. Dlatego używamy wyłącznie najlepszych składników, aby uzyskać niepowtarzalny aromat Kotányi.
Dla 100% naturalnego smaku i bogatego aromatu.
Cechy 100% naturalny smak!
bogaty aromat
opakowanie zachowujące aromat
Rozmiar opakowania 16g℮
Informacja o alergenach Produkt może zawierać śladowe ilości zboża zawierającego gluten, jajek, soi, selera, sezamu, mleka (laktoza) i gorczycy.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Sezam - Może zawierać, Soja - Może zawierać
Adres producenta KOTÁNYI GmbH
A-2120 Wolkersdorf, PF 66
Austria

dla
KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
Adres zwrotny KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
www.kotanyi.com
info.pl@kotanyi.com
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie Zastosowanie: Udoskonala smak potraw mącznych i słodkich, ciast, jak również dań z ryb, mięsa i drobiu.
Przepis Wypróbujcie Państwo poniższy przepis:
Cytrynowo-migdałowe ciasto francuskie na 1 blachę:
1 rulon ciasta francuskiego, 200 g mielonych migdałów, 1 opakowanie skórki cytrynowej Kotányi, 10 ml likieru amaretto, 2 białka, 100 g marcepanu, 1 roztrzepane jajko

Przyrządzenie: Rozwałkować ciasto. Migdały i skórkę cytrynową Kotányi wymieszać z pozostałymi składnikami. Masę wyłożyć na ciasto i zrolować. Pokroić na kawałki grubości palca, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować białkiem i piec w piekarniku nagrzanym do 190°C ok. 8-10 min.

Wskazówka: Podawać z waniliową bitą śmietaną.

Więcej przepisów na stronie www.kotanyi.com
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...