Kotányi Skórka pomarańczowa krojona 20 g

Kotányi Skórka pomarańczowa krojona 20 g

Torebka 20 g
  3,49 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Skórka pomarańczowa Kotányi posiada delikatny, słodko-gorzki smak i owocowy aromat. Jest gotowa do spożycia. Uwalnia swój aromat w kontakcie z płynami. Gotowana, nadaje potrawom egzotyczny smak.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Skórka pomarańczowa krojona
O marce Kotányi Jakość Premium
Jakość poparta doświadczeniem.
Tradycja od 1881 roku.

Wszystko zaczęło się w 1881 r. od Janosa Kotányi i papryki. Wkrótce dołączyły inne drogocenne przyprawy i zioła z całego świata. Dziś, tak samo jak przed laty, są naszą największą pasją. Dlatego używamy wyłącznie najlepszych składników, aby uzyskać niepowtarzalny aromat Kotányi.
Dla 100% naturalnego smaku i bogatego aromatu.
Cechy 100% naturalny smak!
bogaty aromat
opakowanie zachowujące aromat
Rozmiar opakowania 20g℮
Kraj pochodzenia Hiszpania
Informacja o alergenach Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Sezam - Może zawierać, Soja - Może zawierać
Adres producenta Kotányi GmbH
A-2120 Wolkersdorf/PF 66
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o. w Warszawie
Adres zwrotny Kotányi GmbH
A-2120 Wolkersdorf/PF 66
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o. w Warszawie
www.kotanyi.com
info.pl@kotanyi.com
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie Zastosowanie: Dobra do ciast, mięs (np. kaczki), ryb, sosów, marynat, grzanego wina i herbaty.
Przepis Spróbujcie Państwo tego przepisu:

Szybki majonez pomarańczowy na 2 porcje:
3 żółtka, sól, kilka kropel soku z cytryny, biały pieprz Kotányi z młynka, 1 paczka skórki pomarańczowej Kotányi, 125 ml oleju roślinnego, 2 łyżki kwaśnej śmietany

Przyrządzenie: Wymieszać żółtka z solą, sokiem z cytryny, pieprzem i skórką pomarańczową. Miksować, stopniowo dodając olej, aż do uzyskania kremowej konsystencji. Na koniec wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku. Smacznego.

Wskazówka: Majonez pomarańczowy pasuje do krewetek, smażonych ryb lub warzyw.

Więcej przepisów na stronie www.kotanyi.com
Kraj pochodzenia Hiszpania
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...