Składniki
rolmopsy 45% [marynowane płaty ze ŚLEDZIA atlantyckiego 36% (Clupea harengus)*, (ŚLEDŹ, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), ogórek konserwowy 9% (ogórek, ocet spirytusowy, cukier, sól)], woda, cebula marynowana, marchew gotowana, ocet spirytusowy, sól, papryka konserwowa, ziarna GORCZYCY, cukier, regulatory kwasowości: kwas octowy, octany sodu, dekstroza, substancja słodząca: sacharyny, aromaty naturalne, *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), w Morzu Norweskim (2), w Morzu Celtyckim (3), w Skagerrak i Kattegat (8), w Morzu Irlandzkim (11), w Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B), sieci skrzelowych i podobnych (C).
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki
Substancje słodzące - Zawiera