Składniki
ŚLEDŹ z cebulą [40 % krojone filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego (Clupea harengus) (ŚLEDŹ, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), 24 % cebula blanszowana, olej rzepakowy, 0,7 % młotkowany kolorowy pieprz, mielona słodka papryka, substancja konserwująca: kwas benzoesowy], 28,7 % sos [olej rzepakowy, woda, 4,3 % ŚMIETANA (ŚMIETANA, stabilizator: karagen), 4 % grzyby konserwowe (3,4 % pieczarki, 0,6 % borowiki), cebula marynowana, cukier, ocet spirytusowy, JOGURT termizowany (odtłuszczone MLEKO, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar), żółtko JAJA, natka pietruszki, GORCZYCA mielona, sól, przyprawy, aromat (zawiera MLEKO), koncentrat roślinny (jabłko, marchew, hibiskus, melasa), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)]
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.