Proste Historie Bistro Pizza z szynką i pieczarkami 420 g
Nie jem palmowego
Chronię orangutany
facebook.com/niejempalmowego
prawdziwy sos pomidorowy
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4.40 g
- w tym cukry 5.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. +48 58 582 42 59
fax +48 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
www.iglotex.pl
+48 58 582 42 59
+48 58 582 43 81
Warunki przechowywania:
w temperaturze -6°C: 1 tydzień
w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Pizza po prowansalsku
Posyp pizzę ziołami, takimi jak bazylia, oregano czy majeranek i polej oliwą.
Warzywny dodatek
Połóż na pizzę plasterki pomidora i pokrojoną w kostkę paprykę.
Serowa uczta
Przed pieczeniem dodaj do pizzy inne gatunki sera według własnego smaku.
Historia na deser
Truskawkowe odświeżenie
Rozmroź 1 opakowanie truskawek Proste Historie, zachowując ich sok. Zmiksuj truskawki, dodając 6 łyżek miodu. Przetrzyj masę przez drobne sitko, aby pozbyć się ewentualnych pestek. Dodaj 600 ml kefiru i połącz, używając blendera. Serwuj z gałką lodów waniliowych, śmietankowych lub truskawkowych.