Cykoria Krem do tortów o smaku czekoladowym 100 g
Torebka 100 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Koncentrat kremu w proszku.
O marce
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Cechy
gotowy w 5 minut
Polski Producent
Polski Producent
Liczba użyć
12 Porcje
Ilość porcji/użyć
Opakowanie wystarcza do przygotowania 12 sugerowanych porcji produktu.
Rozmiar opakowania
100g℮
Składniki
preparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (8%), MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana modyfikowana, żelatyna wieprzowa
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Informacja o alergenach
Produkt może zawierać gluten oraz jaja.
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Zawiera
Adres producenta
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.com.pl
www.cykoria.com.pl
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.com.pl
www.cykoria.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzania:
1 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować około 3-4 minuty.
2 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować około 3 minut. Następnie dodać 80 g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze około 2 minut.
Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarczy do przełożenia biszkoptu o średnicy około 24 cm, co pozwala na przygotowanie około 12 porcji. W przypadku większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl 1 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować około 3-4 minuty.
2 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować około 3 minut. Następnie dodać 80 g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze około 2 minut.
Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarczy do przełożenia biszkoptu o średnicy około 24 cm, co pozwala na przygotowanie około 12 porcji. W przypadku większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.