Lubella Makaron gniazda nitki 400 g
Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami.
Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.40 g
- w tym cukry 4.20 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Krem szpinakowo - porowy z makaronem
Składniki:
makaron Lubella Gniazda nitki 200 g
bulion warzywny 800 ml
masło łyżka
1 por
szpinak 100 g
Dodatkowo: sól i pieprz
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 40 min
Przygotowanie:
Makaron to podstawa!
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przygotuj dodatki!
Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut.
Połącz i ciesz się smakiem!
Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem.
Smacznego!