House of Asia Makaron Mie pszenny 250 g

House of Asia Makaron Mie pszenny 250 g

Torebka 250 g
Cena regularna: 6,99 zł
  5,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron Mie pszenny jajeczny typu noodle.
Cechy kuchnia indonezyjska
Rozmiar opakowania 250g
Kraj pochodzenia Chiny
Składniki mąka PSZENNA 88 %, woda, ŻÓŁTKO JAJA w proszku 1 %, sól, regulatory kwasowości: węglany potasu, węglany sodu
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Zalecenia dla alergików Jaja - Zawiera, Pszenica - Zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1609.00 kJ / 379.00 kcal
Tłuszcze 1.60 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.60 g
Węglowodany 78.00 g
  • w tym cukry 2.20 g
Białko 12.00 g
Sól 0.59 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Adres zwrotny De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Przechowywanie Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu.
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku
Przepis Makaron stir-fry z warzywami

Składniki
- 100 g Makaronu Mie
- 2 łyżeczki Pasty z czosnku lub 2-3 posiekane ząbki czosnku
- 3 łyżki Sosu ostrygowego
- 2 łyżki Sosu sojowego jasnego
- 2 łyżeczki Sezamu białego
- 1/2 papryki pokrojonej w paski
- 1/2 marchewki pokrojonej w słupki
- 50 g cukinii pokrojonej w kostkę
- 1 cebula pokrojona w kostkę
- 1 papryczka chili drobno posiekana
- 2 łyżki posiekanej kolendry
- 2 łyżki wody
- 3 łyżki oleju
- Czarny pieprz do smaku

Przygotowanie
1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. W misce wymieszaj sos sojowy, ostrygowy, 2 łyżki wody i odstaw.
3. Do rozgrzanego woka wlej olej, podsmaż cebulę z pastą z czosnku i papryką chili przez około minutę, następnie dodaj paprykę, cukinię, marchewkę i ugotowany makaron, wymieszaj, smaż kolejne 3-4 minuty.
4. Pod koniec dodaj przygotowany wcześniej sos, całość wymieszaj, dopraw do smaku pieprzem, posyp kolendrą i białym sezamem.
Trwałość po otwarciu 7 dzień/dni
Rodzaj materiału opakowania 5 - PP
Kraj pochodzenia Chiny
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...