House of Asia Mata bambusowa
Torebka
Opis produktu
Oryginalna bambusowa mata do rolowania sushi. Produkt wielokrotnego użytku, po umyciu i osuszeniu.
Cechy
do sushi
kuchnia japońska
kuchnia japońska
Liczba jednostek
1
Liczba użyć
1 sztuk/sztuki
Ilość porcji/użyć
Liczba czynności użycia - sztuk/sztuki 1
Kraj pochodzenia
Chiny
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
www.houseofasia.pl
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
www.houseofasia.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
www.houseofasia.pl
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
www.houseofasia.pl
Przygotowanie i stosowanie
Rolowanie sushi
1. Połóż listek nori na środku maty bambusowej. Nałóż na niego cienką warstwę letniego ryżu pozostawiając na brzegach marginesy.
2. Ułóż wybrane dodatki w części, od której zaczniesz zwijanie.
3. Rulon zwiń tak, aby listek nori zamknął ryż i dodatki w środku a mata pozostała na zewnątrz.
4. Pokrój na 10 równych części.
1. Połóż listek nori na środku maty bambusowej. Nałóż na niego cienką warstwę letniego ryżu pozostawiając na brzegach marginesy.
2. Ułóż wybrane dodatki w części, od której zaczniesz zwijanie.
3. Rulon zwiń tak, aby listek nori zamknął ryż i dodatki w środku a mata pozostała na zewnątrz.
4. Pokrój na 10 równych części.
Kraj pochodzenia
Chiny