Prymat Marynata klasyczna 20 g

Prymat Marynata klasyczna 20 g

Torebka 20 g
  1,69 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Warto wiedzieć
Polecana jest do wszystkich rodzajów mięs, ryb, a nawet warzyw z grilla. Idealna do polędwiczek wieprzowych, szynki i drobiu. Odrobina oliwy oraz marynaty klasycznej wystarczy, aby mięso nabrało pożądanych walorów.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Marynata klasyczna - suszona mieszanka przyprawowa.
Cechy wystarcza na 600 g mięsa
bez dodatku glutaminianu sodu
bez dodatku substancji konserwujących
Rozmiar opakowania 20g
Składniki sól, czosnek (17%), GORCZYCA biała, cebula, kozieradka, majeranek (5%), owoc kolendry, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, liść laurowy, pieprz czarny (2,2%), ziele angielskie, rozmaryn, owoc jałowca
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
informacje o dodatkach: Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Dodatki Dodatek MSG - Nie zawiera
Informacja o alergenach Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Zawiera, Orzeszki ziemne - Może zawierać, Soja - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1207.00 kJ / 288.00 kcal
Tłuszcze 8.40 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.70 g
Węglowodany 34.00 g
  • w tym cukry 16.00 g
Białko 12.00 g
Sól 23.30 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
Tel.: +48/32/47 33 833,
www.prymatgroup.pl
Adres zwrotny Prymat sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
www.prymatgroup.pl
+48/32/47 33 833
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
1. Wymieszaj zawartość opakowania z 5-6 łyżkami oliwy lub oleju.
2. Dokładnie natrzyj mięso (ok. 600 g) marynatą z każdej strony.
3. Zamarynowane mięso odstaw do lodówki na min. 2 godziny.
4. Następnie wyjmij mięso z lodówki i upiecz w piekarniku, na grillu lub usmaż.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...