Prymat Marynata klasyczna 20 g
Polecana jest do wszystkich rodzajów mięs, ryb, a nawet warzyw z grilla. Idealna do polędwiczek wieprzowych, szynki i drobiu. Odrobina oliwy oraz marynaty klasycznej wystarczy, aby mięso nabrało pożądanych walorów.
bez dodatku glutaminianu sodu
bez dodatku substancji konserwujących
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
informacje o dodatkach: Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.70 g
- w tym cukry 16.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
Tel.: +48/32/47 33 833,
www.prymatgroup.pl
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
www.prymatgroup.pl
+48/32/47 33 833
1. Wymieszaj zawartość opakowania z 5-6 łyżkami oliwy lub oleju.
2. Dokładnie natrzyj mięso (ok. 600 g) marynatą z każdej strony.
3. Zamarynowane mięso odstaw do lodówki na min. 2 godziny.
4. Następnie wyjmij mięso z lodówki i upiecz w piekarniku, na grillu lub usmaż.