Jamar Passata klasyczna 700 g

Jamar Passata klasyczna 700 g

Butelka 700 g
  7,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Passata klasyczna Jamar to smak dojrzałych, słodkich i aromatycznych pomidorów dojrzewających w słońcu. Idealnie nadaje się do przyrządzenia przepysznych potraw kuchni polskiej, włoskiej i nie tylko.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Przetarte pomidory. Produkt pasteryzowany.
O marce Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
O producencie Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Cechy pomidory dojrzewające w słońcu!
aż 1,5 kg pomidorów w butelce!
przecier pomidorowy
Polski Producent
Rozmiar opakowania 700g
Składniki pomidory (214 g na 100 g produktu), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Częściowo z zagęszczonego przecieru pomidorowego, Zawartość ekstraktu: nie mniej niż 7,5 %
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 137.00 kJ / 32.00 kcal
Tłuszcze 0.50 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
Węglowodany 5.90 g
  • w tym cukry 5.40 g
Błonnik pokarmowy 0.90 g
Białko 1.40 g
Sól 0.23 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp.j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres zwrotny ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp.j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Przygotowanie i stosowanie Rozwarstwienie nie stanowi wady produktu. Przed użyciem wstrząsnąć.
Przepis Przepis na Leczo.

700 g Passaty klasycznej Jamar, 300 g kiełbasy, 3 papryki kolorowe, 2 duże cebule, 2 ząbki czosnku, ½ papryczki chilli, olej, 2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku, sól i pieprz.

Na oleju przesmaż w tym samym czasie cebulę i pociętą na plasterki kiełbasę. Kiedy kiełbasa się zarumieni dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, po chwili dorzuć pokrojone w słupki papryki i wszystkie przyprawy. Po kilku minutach dodaj passatę i duś aż sos zgęstnieje (ok 15 minut).
Smacznego!
Rodzaj materiału opakowania 70 - Clear Glass, 40 - Steel, 22 - Paper
Informacje o recyklingu Pack - Recyclable
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...