Kotányi Przyprawa do wieprzowiny 30 g

Kotányi Przyprawa do wieprzowiny 30 g

Saszetka 30 g
  2,49 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Przyprawa do wieprzowiny, mieszanka przyprawowa.
O marce Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Cechy 100 % naturalny smak
Rozmiar opakowania 30g℮
Składniki sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu), czosnek, kminek, kolendra, cebula, pieprz, papryka
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Informacja o alergenach Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Sezam - Może zawierać, Soja - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 545.00 kJ / 130.00 kcal
Tłuszcze 3.60 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.30 g
Węglowodany 13.00 g
  • w tym cukry 1.90 g
Białko 6.50 g
Sól 61.00 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf, PF 66,
Austria

dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu.
Przepis Pieczona wieprzowina z sałatką coleslaw
Dla 4 osób:

1 kg karkówki bez kości, 1 opakowanie przyprawy do Wieprzowiny Kotányi, 3 cebule, 1 łyżka smalcu, 1 biała kapusta, sól, pieprz, 1 łyżeczka kminku, 4 łyżki białego octu winnego, szczypta cukru, 3 łyżki oleju roślinnego.

Przygotowanie:
Cebulę pokrój w kostkę, umieść w brytfannie. Natrzyj mięso przyprawą do Wieprzowiny Kotányi i smalcem. Nastaw piekarnik na 190°.
Dodaj wodę i piecz mięso przez 1 godzinę. Obróć raz i kilkakrotnie polewaj sosem z pieczenia.
Podziel kapustę na ćwiartki, poszatkuj, dopraw solą, pieprzem i kminkiem.
Zagotuj ocet z cukrem i wodą. Polej kapustę, połącz z olejem.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...