Knorr Fix Gulasz z kurczakiem 52 g

Knorr Fix Gulasz z kurczakiem 52 g

Saszetka 52 g
  4,79 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Gulasz z kurczakiem.
O marce Zmieniamy się dla dobra Twojego i środowiska
Cechy gwarantujemy: warzywa ze zrównoważonego rolnictwa, sposób na urozmaiconą dietę, doskonały smak
bez barwników
bez dodatku glutaminianu sodu
Liczba użyć 4 Porcje
Ilość porcji/użyć Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji.
Rozmiar opakowania 52g℮
Składniki cebula* (26%), mąka: PSZENNA, ryżowa, papryka* (14,6%), skrobia, sól jodowana, cukier, hydrolizowane białko roślinne, aromaty, olej kukurydziany, kminek, czosnek*, majeranek, liść laurowy, ekstrakt drożdżowy, sok z cytryny w proszku (cukier, sok z cytryny*, sól), pieprz, pieprz cayenne (chili), *Uprawiane w sposób zrównoważony
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Dodatek MSG - Nie zawiera, Barwniki - Nie zawiera
Informacja o alergenach Może zawierać jaja, soję, mleko, seler i gorczycę.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Soja - Może zawierać, Pszenica - Zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 917.00 kJ / 219.00 kcal
Tłuszcze 5.20 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.80 g
Węglowodany 11.00 g
  • w tym cukry 5.10 g
Błonnik pokarmowy 3.20 g
Białko 31.00 g
Sól 1.60 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Dodatkowe informacje żywieniowe 1 porcja dania ≈ 240 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji.
Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.,
skr. poczt. 315,
00-987 Warszawa 4,
„Knorr”
Odwiedź: www.przepisy.pl
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia:
1 impuls wg taryfy operatora
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepis Przygotuj:
500 g piersi z kurczaka
200 g papryki czerwonej
1 łyżka oleju
300 ml wody

4 porcje

Sposób przygotowania:
1) Mięso i paprykę pokrój w kostkę i podsmaż na gorącym oleju.
2) Wlej wodę, dodaj Fix i dokładnie wymieszaj.
3) Gulasz duś na małym ogniu pod przykryciem przez około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie.

Rada:
1) Aby nadać daniu bardziej łagodny smak dodaj kilka łyżek śmietany.
2) Podawaj z porcją ulubionych warzyw.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...