Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140 g

Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140 g

Zgrzewane 140 g
  5,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Krem czekoladowy do tortów i ciast gotowy w 3 minuty, łatwy i szybki sposób przygotowania a przy tym pyszny i zaskakujący efekt:
- posiada stabilną, puszystą konsystencję
- zawsze się udaje
- intensywny smak i aromat czekolady
- do przygotowania na mleku, śmietance bądź na maśle
- możliwe przygotowanie wersji niskokalorycznej
- do dekorowania i przekładania ciast i deserów
Nazwa produktu uregulowana prawnie Krem do tortów i ciast smak czekoladowy w proszku
Cechy gotowy w 3 minuty
Rozmiar opakowania 140g
Składniki cukier, syrop glukozowy, olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia modyfikowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym), żelatyna, białka MLEKA, stabilizator (fosforany potasu), aromat (zawiera LAKTOZĘ), sól
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Informacja o alergenach Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu.
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Mleko - Zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1211.000 / 292.000
Tłuszcze 21.9 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15.0 g
Węglowodany 19.1 g
  • w tym cukry 15.4 g
Białko 4.0 g
Sól 0.16 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Adres zwrotny Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
www.oetker.pl
serwis@oetker.pl
801100700
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
wersja z mlekiem
1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka.
2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty.

wersja z mlekiem i masłem
Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2).
Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty.
Przepis Przepis na Krem na babeczki
- wersja z mlekiem:
zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka.
- wersja ze śmietanką:
ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie.
Pozostałe informacje 1 porcja (45 g) zawiera: energia 545 kJ 131 kcal 7%*
Energia w 100 g 1211 kJ / 292 kcal

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...