Winiary Pomysł na... Leczo z tego co jest pod ręką 35 g
Więcej na winiary.pl
po prostu dobre!
*naturalne składniki
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.30 g
- w tym cukry 3.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
Sprawdź zanim wyrzucisz
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- 200 g mięsa lub kiełbasy
- 1 kg warzyw
Propozycja składników:
- 200 g kiełbasy
- 1 cebula
- 1 mała cukinia
- 2 duże papryki
Sposób przyrządzenia:
4 porcje, 25 min.
1. W garnku na gorącym oleju podsmaż pokrojoną kiełbasę, a następnie dodaj pokrojone warzywa i smaż razem kilka minut.
2. Zawartość opakowania dobrze wymieszaj z 300 ml zimnej wody.
3. Zalej całe danie, zagotuj i duś pod przykryciem na średnim ogniu przez 10 minut.