Winiary Pomysł na... Soczyste żeberka z cebulą i natką pietruszki 28 g
po prostu dobre!
suszone z dbałością
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15.20 g
- w tym cukry 0.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy:
800 16 16 66
www.winiary.pl
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy:
800 16 16 66
www.winiary.pl
Dzieci 2/3 Twojej porcji
- 1 kg żeberek
Sposób przyrządzenia:
70 min., 5 porcji
1. Żeberka pokrój na porcje (ok. 5 cm, jedna lub dwie kostki).
2. Podgrzej piekarnik do 200°C. Nie używaj funkcji grill. Do woreczka z górnej części opakowania włóż żeberka i dodaj przyprawy z dolnej części opakowania. Woreczek zamknij załączoną zapinką w odległości 6-8 cm od górnej części worka.
3. Delikatnie obracając woreczek, równomiernie rozprowadź przyprawę na mięsie.
4. Woreczek ułóż w naczyniu żaroodpornym, nie przykrywaj. Włóż do rozgrzanego piekarnika i piecz na niższym poziomie przez 70 minut.
5. Po wyciągnięciu z piekarnika, odetnij końcówkę woreczka z zapinką. Uważaj na gorący woreczek i wydostające się z niego gorące powietrze.