Winiary Pomysł na... Gulasz z tego co się nawinie 42 g
Więcej na winiary.pl
po prostu dobre!
*naturalne składniki
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5.20 g
- w tym cukry 3.10 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
Sprawdź zanim wyrzucisz
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- 300 g mięsa
- 1 kg warzyw
Propozycja składników:
- 300 g mięsa na gulasz
- 250 g ziemniaków
- 1 marchewka
- 1 czerwona papryka
- 1 cebula
Sposób przyrządzenia:
4 porcje, 60 min.
1. W garnku na gorącym oleju podsmaż pokrojone w kostkę mięso przez 5 minut, a następnie dodaj pokrojone warzywa i smaż razem kilka minut.
2. Zawartość opakowania dobrze wymieszaj z 500 ml zimnej wody.
3. Zalej całe danie, zagotuj, dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i duś pod przykryciem na średnim ogniu przez 50 minut.