Diamant Cukier kostka trzcinowy nierafinowany 500 g
Diamant Cukier kostka trzcinowy nierafinowany 500 g

Diamant Cukier kostka trzcinowy nierafinowany 500 g

Karton 500 g
  17,89 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Cukier trzcinowy Diamant w kostce to grube, nieregularne, duże, doskonałe do słodzenia kawy, herbaty i kakao kostki. Świetnie nadają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
Pakowany w estetyczne kartoniki 500 g.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukier kostka trzcinowy nierafinowany
Rozmiar opakowania 500g

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1683.000 / 396.000
Tłuszcze 0.0
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone -
Węglowodany 99.0 g
  • w tym cukry -
Białko 0.0
Sól -

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Adres zwrotny Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
Tel. 61 8665061
www.diamant.pl
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie Kawa egzotyczna
1-2 kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar, 3 łyżeczki drobno zmielonej kawy, 2 łyżki bitej śmietany, 0,5 l wrzątku, 3 łyżki startej czekolady deserowej, odrobina startej skórki pomarańczowej i cynamonu, 2 plasterki pomarańczy.
Zalać kawą połową wrzątku, dodać kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar. W pozostałej części wrzątku rozpuścić czekoladę. Podgrzać dwa wysokie kubki, na dno włożyć po plasterku pomarańczy. Do połowy napełnić naczynia kawą, a następnie rozpuszczoną czekoladą. Udekorować bitą śmietaną, posypać otartą skórką pomarańczową i cynamonem.
`
Ładuję...
Ładuję...