Diamant Cukier kostka trzcinowy nierafinowany 500 g
Pakowany w estetyczne kartoniki 500 g.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone -
- w tym cukry -
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
Tel. 61 8665061
www.diamant.pl
1-2 kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar, 3 łyżeczki drobno zmielonej kawy, 2 łyżki bitej śmietany, 0,5 l wrzątku, 3 łyżki startej czekolady deserowej, odrobina startej skórki pomarańczowej i cynamonu, 2 plasterki pomarańczy.
Zalać kawą połową wrzątku, dodać kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar. W pozostałej części wrzątku rozpuścić czekoladę. Podgrzać dwa wysokie kubki, na dno włożyć po plasterku pomarańczy. Do połowy napełnić naczynia kawą, a następnie rozpuszczoną czekoladą. Udekorować bitą śmietaną, posypać otartą skórką pomarańczową i cynamonem.