Delecta Cukier wanilinowy 15 g

Delecta Cukier wanilinowy 15 g

Torebka 15 g
  0,69 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukier wanilinowy.
O marce Życzymy udanych wypieków!
Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.
Cechy aromatyczny
na 1 kg mąki
Rozmiar opakowania 15g
Składniki cukier, aromat: etylowanilina, naturalny ekstrakt wanilii
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Smaki / Aromaty - Zawiera
Informacja o alergenach Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Zalecenia dla alergików Migdały - Może zawierać, Orzechy brazylijskie - Może zawierać, Orzechy nerkowca - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Orzechy laskowe - Może zawierać, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Orzechy - Może zawierać, Orzeszki ziemne - Może zawierać, Orzeszki pekan - Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać, Sezam - Może zawierać, Soja - Może zawierać, Orzechy włoskie - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1691.00 kJ / 398.00 kcal
Tłuszcze 0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 99.00 g
  • w tym cukry 99.00 g
Białko 0 g
Sól 0 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta FoodWell Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.foodwell.pl
www.delektujemy.pl
Adres zwrotny FoodWell Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.foodwell.pl
www.delektujemy.pl
Przechowywanie Najlepiej spożyć przed końcem/ Nr partii: Przechowywać w suchym i chłodnym.
Przepis Nasz przepis na ptasie mleczko
Przygotuj: galaretkę smak wiśniowy Delecta, galaretkę smak cytrynowy Delecta, 1 puszkę mleka zagęszczonego słodzonego, 2 łyżki żelatyny Delecta, cukier wanilinowy 15 g Delecta, polewę smak ciemnej czekolady Delecta.
Żelatynę rozprowadź w 1/2 szklanki letniej wody z dodatkiem cukru wanilinowego. Każdą galaretkę rozpuść w 1/2 szklanki gorącej wody. Po wystudzeniu galaretkę ubij mikserem, dodaj 1/3 ilości mleka zagęszczonego. Wylej do formy o wymiarach 25 x 28 cm. Ubij żelatynę, dodaj 1/3 ilości pozostałego mleka. Wylej na warstwę galaretki. Czynności powtórz dla drugiej galaretki. Wstaw do lodówki do schłodzenia. Udekoruj polewą.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...