Delecta Cukier waniliowy 30 g

Delecta Cukier waniliowy 30 g

Saszetka 30 g
  1,09 zł
/kg
Suma za produkt:
Opis produktu Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... W pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje.
Piecz śmiało dla innych...
ot tak... prosto z serca.

Zastosowanie
Cukier wanilinowy służy jako dodatek do ciast, deserów, ciasteczek, naleśników i potraw mlecznych.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukier waniliowy.
Cechy podwójna porcja na 2 kg mąki
aromatyczny
Rozmiar opakowania 30g
Składniki cukier, aromat
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Smaki / Aromaty - Zawiera
Informacja o alergenach Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Zalecenia dla alergików Migdały - Może zawierać, Orzechy brazylijskie - Może zawierać, Orzechy nerkowca - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Orzechy laskowe - Może zawierać, Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Orzechy - Może zawierać, Orzeszki ziemne - Może zawierać, Orzeszki pekan - Może zawierać, Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać, Sezam - Może zawierać, Soja - Może zawierać, Orzechy włoskie - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1691.00 kJ / 398.00 kcal
Tłuszcze 0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 99.00 g
  • w tym cukry 99.00 g
Białko 0 g
Sól 0 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta FoodWell Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.foodwell.pl
www.delektujemy.pl
Adres zwrotny FoodWell Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.foodwell.pl
www.delektujemy.pl
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepis Nasz przepis na zebrę

Przygotuj: 5 jaj, 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej (+ 3 łyżki), 1 i 1/2 szklanki cukru, 1 szklankę wody, 1 szklankę oleju, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Delecta, cukier wanilinowy 30 g Delecta, 3 łyżki kakao.
Jaja zmiksuj z cukrem i cukrem wanilinowym, dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wodę oraz olej. Całość wymieszaj. Ciasto podziel na dwie części. Do jednej dodaj 3 łyżki mąki, a do drugiej kakao. Na środek wysmarowanej tłuszczem tortownicy o śr. 24 cm wlewaj na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Piecz w nagrzanym do 180 °C piekarniku przez ok. 1 godzinę.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...