Proste Historie Kartacze z mięsem 500 g
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
polskie mięso i ziemniaki
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4.80 g
- w tym cukry 1.50 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
www.iglotex.pl
(+48) 58 582 42 59
(+48) 58 582 43 81
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Kartacze z chrupiącą cebulą
Krążki cebuli zanurz w piwnym cieście i usmaż na złoto, serwuj z kartaczami.
Kartacze z boczniakami i szpinakiem
Pokrój ugotowane kartacze na plastry, obsmaż je z upieczonymi boczniakami i wymieszaj z listkami szpinaku.
Kolejny pomysł?
Zrób klasyczny sos chrzanowy na zasmażce ze śmietaną i startym jabłkiem i zanurz w nim ugotowane kartacze.