Proste Historie Pierogi po wiejsku z pieczarkami i mięsem 450 g
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
cienkie, delikatne ciasto
pieczarki z polskich upraw
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4.50 g
- w tym cukry 3.40 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
www.iglotex.pl
(+48) 58 582 42 59
(+48) 58 582 43 81
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Pierogi po wiejsku w sosie chrzanowym
Podaj do ugotowanych pierogów miseczkę chrzanowej śmietany.
Pierogi po wiejsku w duszonej cebuli z majerankiem
Podduś na tłuszczu plastry cebuli z dodatkiem majeranku i piwa. Pierogi zaraz po ugotowaniu serwuj z gorącą cebulą.
Kolejny pomysł?
Podduś boczek, paprykę i pomidory na gęsty sos. Podgrzej w nim ugotowane pierogi.