Proste Historie Pierogi z wiśniami 450 g
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
cienkie, delikatne ciasto
dużo soczystych wiśni w nadzieniu - 80 %
soczyste wiśnie
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.50 g
- w tym cukry 12.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Zupa wiśniowa z pierogami
Ugotuj wiśnie ze śmietaną i cynamonem, zmiksuj na krem i zatop w nim gorące pierogi.
Zapiekane pierogi z wiśniami na słodko
Ze śmietanki, sera i jaj ukręć krem, zalej nim ugotowane pierogi i zapiecz w piekarniku.
Kolejny pomysł?
Ugotowane pierogi zrumień na maśle z cukrem i podaj posypane prażonymi płatkami migdałowymi.