Proste Historie Pierogi z mięsem 450 g
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
cienkie, delikatne ciasto
dużo soczystego mięsa w nadzieniu - 70 %
polska wołowina
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7.00 g
- w tym cukry 2.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Zupa zimowa z grzybami, śliwką i pierogami
Przygotuj zupę z suszonych grzybów, dodaj garść pokrojonych w paski suszonych, wędzonych śliwek i podaj ją z pierogami.
Pierogi z mięsem zapiekane po włosku
Przygotuj pomidorowy sos z białym winem, czosnkiem i oregano i zapiecz w nim pierogi.
Kolejny pomysł?
Posiekaj drobno 2 średnie cebule, obtocz w nich ugotowane pierogi i zrumień razem na tłuszczu.