Proste Historie Zupa krem z zielonych warzyw 450 g
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
warzywa do zmiksowania
użyj blendera
gotowa w 15 minut
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
- w tym cukry 1.10 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Zielony krem szczawiowy
Do zmiksowanego kremu dodaj duszony szczaw i serwuj z jajkiem.
Zielony sos do ryby z serem pleśniowym
Do warzyw podduszonych w 200 ml bulionu wkrusz ser typu lazur, zalej rybę i zapiecz.
Kolejny pomysł?
Zmiksowany krem podaj z pokruszonym serem feta, suszonymi pomidorami i oliwkami.