Proste Historie Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym 450 g
Apetycznie i zdrowo!
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
z czerwoną cebulką i delikatnym porem
gotowe w 8 minut
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.50 g
- w tym cukry 2.70 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
- w temperaturze -6°C: 1 tydzień
- w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Pierożki z grzybami w sosie z porami i szynką
Podsmaż na maśle pory, dodaj musztardę francuską i kawałki gotowanej szynki, po czym usmaż z pierożkami.
Pierożki zapiekane w sosie szpinakowym
Z mrożonego szpinaku, śmietany i jajek przygotuj zalewę, polej pierożki i wstaw na 30 minut do piekarnika.
Kolejny pomysł?
Przygotuj delikatny w smaku krem z kalafiora, białych szparagów lub marchewki i zagrzej w nim pierożki z dodatkami.