Proste Historie Krupnik polski z kaszą jęczmienną 450 g
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
100 % polskich warzyw
gotowy w 25 minut
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.20 g
- w tym cukry 0.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Krupnik polski z kurzą wątróbką i cebulą
Usmaż wątróbkę z krążkami cebuli i dodaj do pyrkającego krupniku z posiekaną natką pietruszki.
Krupnik polski z grzybami
Podsmaż na maśle kapelusze podgrzybków, pokrój je w grube plastry i dodaj do krupniku wraz z wędzonymi żeberkami.
Kolejny pomysł?
Zrumień w piekarniku kilka kromek razowego chleba, gorące natrzyj przekrojonym ząbkiem czosnku i zalej na talerzu gotową zupą.