Proste Historie Kluski śląskie z dziurką 450 g
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
polskie ziemniaki
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.20 g
- w tym cukry 0.90 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
www.iglotex.pl
(+48) 58 582 42 59
(+48) 58 582 43 81
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Kluski śląskie z wątróbką i wiśniami
Na świeżo ugotowane kluski śląskie wyłóż usmażone drobiowe wątróbki w occie balsamicznym z wiśniami.
Kluski śląskie w słodkim sosie grzybowym
Usmażone podgrzybki, cebulę i boczek połącz z karmelem i wołowym bulionem. Serwuj z ugotowanymi kluskami.
Kolejny pomysł?
Podsmaż ugotowane kluski na złoto, posyp białym serem i okraś gorącymi skwarkami.