Proste Historie Pierogi z grzybami 450 g (16 sztuk)
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
cienkie, delikatne ciasto
leśne grzyby
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.90 g
- w tym cukry 3.20 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
www.iglotex.pl
(+48) 58 582 42 59
(+48) 58 582 43 81
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Pierogi z grzybami z sosem sojowym
Gorące pierogi maczaj w sosie sojowym wymieszanym z octem ryżowym, czosnkiem i sezamem.
Pierogi z grzybami, czosnkiem i szczypiorkiem
Zrumień świeże grzyby z cebulką, czosnkiem i szczypiorem i nałóż na ugotowane pierogi.
Kolejny pomysł?
Ugotowane pierogi polej 100 ml podgrzanej śmietany 36% z dodatkiem łyżki siekanego kopru, pieprzu i soli.