Proste Historie Zupa krem z czerwonych warzyw 450 g
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
przyprawa z koperkiem w saszetce
użyj blendera
gotowa w 15 minut
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.08 g
- w tym cukry 2.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
www.iglotex.pl
- w temperaturze -6°C: 1 tydzień
- w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Fasolowy garnek na pikantnie
Do podsmażonej kiełbasy i warzyw na zupę dodaj białą fasolkę i podduś z pomidorami pelati.
Krem z czerwonych warzyw z aioli
Zmiksowany krem dopraw czarnuszką i czosnkowym majonezem.
Kolejny pomysł?
Dodaj rozmrożone warzywa na zupę do czystego barszczu z buraków, gotuj 15 minut i zabiel śmietaną.