Hortex Bukiet warzyw kwiatowy 450 g
Hortex Bukiet warzyw kwiatowy 450 g

Hortex Bukiet warzyw kwiatowy 450 g

Torebka 450 g
Cena regularna: 7,19 zł
  6,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Cena sprzed pierwszego zastosowania obniżki:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Bukiet warzyw kwiatowy. Mieszanka warzywna. Produkt głęboko mrożony.
O marce Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex:
Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem
Hortex Brokuły różyczki
Hortex Zupa ogórkowa z koperkiem
Cechy wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Rozmiar opakowania 450g℮
Składniki warzywa w zmiennych proporcjach: marchew, kalafior, brokuły
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Oświadczenia żywieniowe wysoka zawartość błonnika
Informacja o alergenach Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Soja - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 117.00 kJ / 28.00 kcal
Tłuszcze 0.50 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.10 g
Węglowodany 3.10 g
  • w tym cukry 2.90 g
Błonnik pokarmowy 2.60 g
Białko 1.90 g
Sól 0.08 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta Polski Ogród sp. z o.o.,
ul. Mszczonowska 2,
02-337 Warszawa
Adres zwrotny Polski Ogród sp. z o.o.,
ul. Mszczonowska 2,
02-337 Warszawa
Przechowywanie Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie.

Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania)
*-6 °C - 4 dni
**-12 °C - 1 miesiąc
***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu

Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
Przygotowanie i stosowanie Spożywać po obróbce termicznej
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku
Przepis Kulinarne inspiracje Hortex
Zapiekana ryba w sosie cytrynowo-pieprzowym

Składniki:
- Bukiet warzyw kwiatowy Hortex - 1 opakowanie
- 400 g filetów rybnych
- 200 ml śmietany 22 %
- 1 łyżka pieprzu cytrynowego
- 1 łyżka pieprzu marynowanego
- sok z całej cytryny
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- świeży koperek
- sól, pieprz

Gotowe w 40 minut

Przygotowanie:
Warzywa gotuj w osolonym wrzątku 5-7 min. Odcedź. Filety rybne posól, skrop sokiem z cytryny i posyp pieprzem cytrynowym. Ułóż w wysmarowanym oliwą naczyniu do zapiekania. Dodaj warzywa. Zalej śmietaną wymieszaną z pieprzem marynowanym, solą i drobno pokrojonym koperkiem.
Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 °C przez ok. 25-30 minut.
Rybę możesz podawać z chrupiącą bułeczką lub ryżem.
Rodzaj materiału opakowania 4 - LDPE
Dodatkowe informacje o recyklingu Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...