Kamis Przyprawa do burgera 20 g

Kamis Przyprawa do burgera 20 g

Saszetka 20 g
  2,49 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Mieszanka przyprawowa.
Cechy bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
z suszonymi pomidorami
Rozmiar opakowania 20g℮
Składniki przyprawy (GORCZYCA biała, papryka słodka, czosnek, cebula, pieprz czarny), sól, pomidory suszone (2 %), oregano, natka pietruszki
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Dodatek MSG - Nie zawiera
Informacja o alergenach Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Zboża zawierające gluten - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Zawiera, Soja - Może zawierać

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 998.00 kJ / 239.00 kcal
Tłuszcze 9.20 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.80 g
Węglowodany 23.00 g
  • w tym cukry 8.00 g
Białko 11.00 g
Sól 37.90 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przepis Burger

Przygotowanie 15 min
Gotowanie 12 min
Porcje 4

Składniki:
800 g antrykotu wołowego zmielonego na średnich oczkach
1 opakowanie przyprawy do burgera Kamis
2 łyżki oleju
4 łyżki majonezu
4 łyżki ketchupu łagodnego Kamis
4 łyżki musztardy sarepskiej Kamis
½ łyżeczki kminu rzymskiego Kamis
2 łyżki soku z limonki
4 bułki do burgerów
100 g sałaty lodowej pokrojonej w paski
1 średni pomidor pokrojony w plastry
1 średnia czerwona cebula pokrojona w plastry
½ awokado pokrojone w plastry
2 marynowane jalapeno pokrojone w plastry
16 szt. nachos

1. Do mięsa dodaj przyprawę, dokładnie wymieszaj i uformuj cztery burgery o grubości ok. 2 cm. każdy delikatnie posmaruj olejem.
2. Do majonezu dodaj ketchup, musztardę, kmin rzymski, sok z limonki i wymieszaj.
3. Burgery smaż na patelni ryflowanej po 3 minuty na każdej ze stron, następnie wstaw na 5 minut do rozgrzanego do 130°C piekarnika.
4. Bułki przekrój na pół, zapiecz od środka na patelni ryflowanej i wstaw na 3 minuty do piekarnika.
5. Każdy spód i wierzch bułki posmaruj od środka 1 ½ łyżki sosu.
6. Na każdym spodzie układaj kolejno, sałatę, pomidor, cebulę, burgera, awokado, nachos, jalapeno i przykryj wierzchem bułki.
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...