Kamis Glazura do mięs i ryb miodowo-musztardowa z chipotle 20 g
Kamis Glazura do mięs i ryb miodowo-musztardowa z chipotle 20 g

Kamis Glazura do mięs i ryb miodowo-musztardowa z chipotle 20 g

Saszetka 20 g
  2,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Glazura w proszku o smaku miodowo-musztardowym z chili chipotle.
Cechy gotowa w 5 minut
starcza na 800 g skrzydełek z kurczaka
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Rozmiar opakowania 20g℮
Składniki przyprawy (GORCZYCA (13,3 %), chili chipotle (4 %), cebula, czosnek, chili, kmin rzymski), sól, cukier, miód w proszku (10 %) (zawiera PSZENICĘ), skrobia modyfikowana, aromaty, fruktoza, kwasy: kwas cytrynowy, octan sodu, ekstrakt drożdżowy, substancja przeciwzbrylająca: krzemian wapnia, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, oregano, barwnik: ekstrakt z papryki
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Dodatek MSG - Nie zawiera, Barwniki - Zawiera, Smaki / Aromaty - Zawiera
Informacja o alergenach Może zawierać jaja, mleko, seler, soję.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Zawiera, Soja - Może zawierać, Pszenica - Zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1256.00 kJ / 298.00 kcal
Tłuszcze 6.30 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.50 g
Węglowodany 50.00 g
  • w tym cukry 30.00 g
Białko 6.80 g
Sól 16.30 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przepis Glazurowane skrzydełka z kurczaka

Dodaj tylko:
4 łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g skrzydełek z kurczaka

1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut.
2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych skrzydełkach.

Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu.

Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku!

Wiele możliwości!
Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni:
Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki
Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką

Dodaj do:
Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera
Znajdź swoje ulubione rozwiązanie!

Nie musisz wcześniej marynować mięsa

Bez marynowania
- Wymieszaj z wodą lub olejem
- Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie

Danie gotowe!
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...