Kamis Glazura do mięs i ryb orientalna z sezamem i miodem 20 g
Kamis Glazura do mięs i ryb orientalna z sezamem i miodem 20 g

Kamis Glazura do mięs i ryb orientalna z sezamem i miodem 20 g

Saszetka 20 g
  2,99 zł
/kg
Suma za produkt:
Nazwa produktu uregulowana prawnie Glazura w proszku z sosem sojowym, sezamem i miodem.
Cechy gotowa w 5 minut
starcza na 800 g pałek z kurczaka
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Rozmiar opakowania 20g℮
Kraj pochodzenia Polska
Składniki przyprawy (SEZAM (9,5 %), chili, pieprz czarny, imbir), sól, sos SOJOWY w proszku (12 %) (maltodekstryna, sól, SOJA, PSZENICA), aromaty, cukier, skórka pomarańczowa, miód w proszku (6 %) (zawiera PSZENICĘ), skrobia modyfikowana, substancja przeciwzbrylająca: krzemian wapnia, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Dodatki Dodatek MSG - Nie zawiera, Smaki / Aromaty - Zawiera
Informacja o alergenach Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler.
Zalecenia dla alergików Seler - Może zawierać, Jaja - Może zawierać, Mleko - Może zawierać, Gorczyca - Może zawierać, Sezam - Zawiera, Soja - Zawiera, Pszenica - Zawiera

Średnia wartość odżywcza dla 100 g

Wartość energetyczna 1184.00 kJ / 281.00 kcal
Tłuszcze 7.60 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.30 g
Węglowodany 44.00 g
  • w tym cukry 21.00 g
Białko 5.90 g
Sól 21.30 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przepis Glazurowane pałki z kurczaka

Dodaj tylko:

4 łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g pałek z kurczaka

1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut.
2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych pałkach z kurczaka.

Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu.

Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku!

Wiele możliwości!
Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni:
Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki
Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką

Dodaj do:
Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera
Znajdź swoje ulubione rozwiązanie!

Nie musisz wcześniej marynować mięsa

Bez marynowania
- Wymieszaj z wodą i olejem
- Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie

Danie gotowe!
Kraj pochodzenia Polska
Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej wiarygodnych i aktualnych informacji o sprzedawanych produktach. Mimo to przed spożyciem lub skorzystaniem z produktu zalecamy sprawdzić informacje dotyczące składu, wartości odżywczych oraz obecności alergenów umieszczone na etykiecie. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać na adres Biura Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@intermarche.pl
`
Ładuję...
Ładuję...