Kamis Glazura do mięs i ryb smoky BBQ z miodem 20 g
starcza na 800 g żeberek
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.90 g
- w tym cukry 22.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Dodaj tylko:
4 Łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g żeberek
1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut.
2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych żeberkach.
Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu.
Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku!
Wiele możliwości!
Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni:
Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki
Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką
Dodaj do:
Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera
Znajdź swoje ulubione rozwiązanie!
Nie musisz wcześniej marynować mięsa
Bez marynowania
- Wymieszaj z wodą i olejem
- Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie
Danie gotowe!