Kamis Mieszanka przyprawowa grill pikantny 20 g
z suszonymi pomidorami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Składniki alergenne zostały wyróżnione wielkimi literami.
Średnia wartość odżywcza dla 100 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.00 g
- w tym cukry 11.00 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2000 kcal).
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Przygotowanie 10 min
Gotowanie 60 min
Porcje 4
Składniki:
10 podudzi z kurczaka (pałki)
8 łyżek sosu sojowego
3 łyżki ketchupu łagodnego
1 opakowanie przyprawy Kamis grill pikantny
1. Przyprawę wymieszaj z sosem sojowym i ketchupem.
2. Powstałą marynatą posmaruj podudzia i odstaw na minimum godzinę (najlepiej na noc) w chłodne miejsce.
3. Piecz na słabo rozgrzanym grillu około 1 godzinę często obracając.